Post by camfanexsrecon on Mar 12, 2022 20:22:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ multe primogems hack ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Mia plague foarte mult!Vil recomandezi!
Acest joc a fost copilăria mea. Mă simt vinovat că nu-i evaluez cinci stele. Atatea amintiri.
Acest joc este foarte groaznic pentru că în totalitate Nu știu Nu îmi place mie
Super mecanici!
Este întotdeauna zdrobitor, este mai bine în online
Mă distram, dar dintr-o dată jocul meu nu merge!!
De îndată ce am cumpărat un permis care costă 30 de dolari, se blochează și nici măcar nu mă lasă să intru dacă descarc din nou. Acesta a fost jocul meu preferat de când aveam 8 ani, vă rog să mă lăsați să intru în joc.
Super Mechs פעולה ddcs
Joc foarte drăguț, îmi place ideea, dar tot rămân blocat pe o salvare alta sau pe un ecran de încărcare la câteva nivele.
Dacă am șters 5 sau 6 jocuri doar ca să fie un ecran negru, VREAU CELE 5 SAU 6 JOCURI ÎNAPOI
Multe bug-uri și întârzieri
Joc asta pe un Chromebook și cred că este stupid că trebuie să micșorez fereastra până când este cu adevărat mică pentru a face clic și a selecta lucruri din joc. Remediați-l și voi adăuga încă două stele.
Joc distractiv, dar aplicația se oprește automat înainte de a se încarca complet. Nu am reușit să-l joc de luni de zile.
Acest joc obișnuia să fie uimitor și a scăzut recent datorită sumelor ridicole de micro-tranzacții și nu doar asta, ci și a complicațiilor ridicole ale jocului după actualizarea majoră, inițial era muniție și aproximativ 200 de sănătate, acum muniția nu are. există și au fost la 4000 de sănătate și bătăliile nu mai sunt deloc distractive. este destul de trist să vezi un joc ca acesta.
Vreau înapoi cutia de argint pentru că de fiecare dată când primesc o epopee, singurul legendar pe care îl am este krakenul și a fost greu. Vă rugăm să accelerați schimbarea de a obține lengendar. Urmează pvp-ul, unele meciuri sunt făcute pentru a te face să pierzi,CUM VĂ CÂȘTIG CÂND INAMUL MEU ARE 3 LEGENDARII
Este uimitorrrrr imposibil să nu-ți placă
Acest joc nu este chiar bun, nu mi-a plăcut pentru că sunt foarte mulți plătiți pentru a câștiga, hackeri și escroci, iar jocul nu s-a actualizat, așa că de aceea am renunțat la acest joc și sunt prea mulți jucători smurfing.
prea multe reclame de neînchis. toate articolele legendare de când era pe fb games (articole moștenite) s-au transformat în item xp, acum sunt în rang înalt cu articole de gunoi.
Ce dracu tocmai am terminat nivelul Overlord Den. De obicei, voi primi un kit de alimentare cu un cufăr, dar scria reconectare și dintr-o dată cufărul a dispărut și nu am primit cufărul. Dau doar 3 stele Și îmi plac super mech-urile 2016 înainte și Nu pot vedea toate armele în supermech-uri precum 2016 și vă rog să faceți super-mech-uri ca versiunea 2016
Naşpa
Vă rugăm să adăugați înapoi la jocul vechi chiar și ca o nouă aplicație Sperate, noua actualizare este groaznică. Arena este P2W și campania este extrem de dificilă dacă sunteți ca mine și nu doriți să pierdeți bani pentru a cumpăra premium. Vă rugăm să adăugați din nou magazinul de unde puteți cumpăra anumite articole și nu doar cutii de pradă.
nu e nu da nici o lgendra si am deschis premium pec
Am dat o recenzie scăzută pentru că nu este așa cum era înainte și este nasol că trebuie să invalidați progresul jucătorilor vechi în îmbunătățirea armelor vechi. Despăgubirea încă nu este suficientă pentru noi.
Urăsc, am terminat modul 1v1 ultimul șef nebun, abia am murit (7 CP au rămas) Apoi, dintr-o dată, se spune că am pierdut și nu primesc niciun premiu. Remediez acest bug, cheltuiesc mai mult de 300 de pietre prețioase doar pentru a-l învinge, dar pierd
Pentru a fi destul de cinstit, jocurile împiedicate să fie p2w Deoarece cei mai mulți jucători de top au cheltuit peste 75 până la 100 de dolari pentru achiziții de jocuri, oferindu-le un avantaj față de 2 jocuri gratuite dacă doriți să cheltuiți bani pentru un joc care vă va face o fiară acest joc. este pentru tine
Jocul asta e tare chiar daca merge si cu wi-fi Sau date mobile
Este distractiv și plăcut. Imi place. Mi-aș dori să aibă mai multă interactivitate cu Mecha-ul meu, cum ar fi roaming gratuit sau zbor.
Meh
„De câte ori îmi invit prietenii la luptă, scrie INVITATION DECLINED”, o eroare comună în acest joc. Vă rugăm să încercați să o remediați (deși nu veți face acest lucru este garantat). De asemenea, îmbunătățiți grafica jocului, astfel încât mai mulți jucători să fie interesați să joace. Și încă un lucru, eu (personal) prefer super-mech-urile mai vechi (adică versiunea anterioară), pentru că avea Legacy Stuff.
Super Mechs Aksi sjf
Jocul s-a schimbat. Mi-am amintit că am jucat asta pe computer acum câțiva ani. Versiunea în care cutiile de pradă nu există. Puteți cumpăra orice doriți și puteți alege ce să obțineți, dar acum cancerul cutia de pradă s-a răspândit la odinioară glorioasă Luptă Mech PvP online. Trist
Super Mechs 액션 vimm
Într-o zi, tot progresul meu s-a pierdut brusc. Am fost considerat un jucător nou de către aplicație. A fost conectat folosind Google Play, a trimis e-mailuri pentru asistență cu capturi de ecran ale progresului din Google Play, dar nu a răspuns. Îmi place jocul, dar asta e nasol.
5 stele când remediați autentificarea eșuată după ce actualizez jocul. Resetezi totul? Trebuie să ne facem un cont nou? După ce ne ucidem vremurile până acum?
este un joc bun cu mare potential. din păcate, acest potențial este blocat, dacă nu, de un zid gigant pay-to-win. Aș putea petrece luni întregi măcinat, dar măcinarea în asta este enervantă. există lăzi de pradă pentru jocuri de noroc și lăzi de jetoane și noroc la obținerea oricăror piese meta. TL;DR, este nebunește de murdar.
Mi-am pierdut contul, am încercat cu google play și facebook, dar nu a funcționat
Acest joc mi s-a părut grozav, dar este foarte plătit pentru a câștiga. L-am jucat timp de 4 ani aproape zilnic și încă nu pot termina ultimul nivel fără a fi nevoie să folosesc jetoane pentru a mă revigora plus premium pentru a obține un plus de sănătate și tot nu am putut bate-l
JOC SUPER
Tareeeeeeeeeeeeeeee
E fain
pe langa ca imi da o legendara la 2 luni,alti au mytice si maxate,super 0 stele
Cândva era bun, acum este plătit pentru a câștiga
Cel mai bun joc de până acum!
Talking Angela سرگرمی mvbi
Nu înțelege, doar nu... Dezvoltatorii acestui joc nu îl actualizează. și este un joc strict Pay To Win, cu excepția cazului în care intenționați să luați cei 3 ani în care mi-a trebuit să ajung până aici fără să plătesc. Îmi plăcea acest joc, dar acum este doar o perioadă de timp. Deci... l-am dezinstalat. Ați scris joc greșit cu tacticsoft.
Mă, vați bătut joc de acest joc ownerilor, era mult mai bun în 2014.....
Totul a fost bine până când am cumpărat pielea camo, apoi am găsit, nu există nicio modalitate de a o echipa... Doar pentru că programatorilor le place să conducă oamenii, nu există niciun ecran „boost”, ar putea fi un ecran ascuns, dar mă îndoiesc it... Am fost pe forum, iar acum programul a încetat să mai funcționeze... Mă întreb de ce!!??!! Nu-mi trimiteți un răspuns, pentru că tot ce spuneți este „contactați biroul de asistență”. ! Dezinstalare
Acest joc este atât de grozav, dar acest joc se încarcă atât de mult. Acesta este un singur jucător, vă rugăm să actualizați acest joc offline 🙂🙂