Post by camfanexsrecon on Mar 12, 2022 20:07:49 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık belirteçleri ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
Bu eğlenceli bir oyun, basit ve renkli ama sınırlı çevrimdışı koleksiyon aptalca bir fikir. Bunun dışında, bu oyun güzel bir zaman geçiricidir.
Bunun zaman öldürmek için eğlenceli ve basit bir oyun olacağını düşündüm. Birkaç kez giriş yaptıktan sonra, daha önce yaptığım ilerlemeyi sildiğini fark ettim. Zaman ayırmaya değmeyen anlamsız bir oyun.
Olmayana kadar çok eğlenceliydi. Yakın zamanda yapılan bir güncelleme, oyunun tüm zamanlayıcılarının ya bir sıfırlama döngüsüne girmesine ya da çılgınca miktarda zaman eklemesine neden oldu - günlük zorluklar bile sıfırlanmıyor.
Hero Factory Симуляторы kka
Bu oyunu gerçekten seviyorum! Eğlenceli ve öğrenmesi ve oynaması gerçekten çok kolay. Grafiklerin tarzını ve küçük adamların fabrikalardan çıkıp ellerinden gelen her şeyi nasıl vereceklerini seviyorum! 10/10 tavsiye ederim
Bu oyun çok şirin. Bu yüzden tüm yıldızlarını HİLE için kaybetmez. Bir ekipmanı maksimuma çıkarmak için 13 mücevhere ihtiyacım vardı. 14 mücevher almak için lanet bir reklam izledim. Tüm mücevherlerimi ekipmana harcadım, sadece 2 mücevher eksik geldi. Beni resmen aldattı!!
Her yerde harika bir oyun, gerçekten rastgele yerleştirilmiş reklamlar yok ve orada olduklarında atlanabilirler. Bence bu oyun, bağımlılık yaratan ve sadece boşta kalan ödülleri toplamak için oynamak için bekleyebileceğiniz bir oyunun mükemmel bir karışımı. Harika bir oyun 10/10 tavsiye eder (ve yapacağım).
Bu yüzden oyun zevkliydi ve sonra aniden çalışmayı bıraktı. Artık uygulamayı açamıyorum. Bu sorunu alan başka biri var mı?
Hero Factory - Idle tycoon Simulaatio qvp
Hero Factory Idle Factory Manager Tycoon – sonsuz oyun tıklama öğelerine sahip tatlı bir RPG projesi. Oyuncular Kahraman Oluşturma ve Eğitim Fabrikasını
Hero Factory Idle Factory Manager Tycoon İndir (PC Windows ...
Harika bir oyun, harika mekanikler, karşılaştığım tek sorun seviye 200'dü. Bu noktada fark büyük ölçüde değişti gibi görünüyor, sadece tatillerde biraz eziyet etmeliyim.
MAL
Hero Factory - Idle tycoon Simulácie wki
Eğlenceli ve asla bir şey satın almam gerektiğini hissetmiyorum. Reklamlar bol.
Evet arada zaman geçirmelik bir oyun
Oyunu seviyorum ama görünüşe göre 2 aydan kısa sürede bitirdim. Macera 700 lvl'de durur. Deneyim ve beceriler 99'da durur. Baskın ödülleri artık işe yaramaz ve ilk 3, 5 yıldız dışında eğitim sınırlandırıldı, geliştiriciler tarafından terk edilmedi.....
Hero Factory - Idle tycoon Simulátory lucw
Şimdi Yükle düğmesine basın ve bir iPhone veya Android cihazında olduğu gibi, uygulamanız indirmeye başlar. "Tüm Uygulamalar" adlı bir simge göreceksiniz.
Sim Town Tycoon: Expand the Skyline - Microsoft
güzel güzel
Vakit geçirmek için çok eğlenceli bir oyun. İlerleme ile oyuna birçok farklı yön. Reklamlar tamamen isteğe bağlıdır, ancak aynı zamanda size çifte ödül, güçlendirme vb. verir. Bir Reklamı izleyerek çevrimdışı altın üzerinde çifte ödül kazanma şansınız olduğunda o kadar da büyük bir hata yoktur. Ana savaş ekranından başka bir ekrandaysanız, altın veya ödül alamazsınız. Devs, bunu düzeltebilirsen harika olur. Oyunu ana savaş ekranında tutarak bunu atladım.
Çok hızlı kaslyo
Telefonum son model için uygun olmayanı yanıtlamıyor diye hata alamadım
Desteğe başvurmanın bir yolunu bulamıyorum, bu yüzden burada yapıyorum. Oyun eğlencelidir Bilgisayarımı oynamadığım zamanlarda sürekli oynarım. Her neyse, daha fazla hasar için kendisinin daha büyük bir versiyonunu ortaya çıkarmak için süper efsanevi bombada Bomb Girl ile ilgili bir sorun var. O yumurtlar ve anında ölür. Tüm bu jetonları boşa harcamak çok can sıkıcı.
Toddler learning games for kids: 2,3,4 year olds Educatief bpa
Oyun açılmıyor papciyi kaldıran telefon ayını açmıyor
Beklediğim her şey. Mikro işlemlere sahip, ancak bunlar gerekli olmayan boşta bir oyundur. Tüm reklamları atlamak için ödeme seçeneğini seviyorum.
yanık ko
Sonuçta bu eğlenceli bir oyun ama bir kez 700. seviyeye ulaştığınızda, yeni bir şey yok ve günlükleri yapamazsınız çünkü neredeyse bilerek size yapamayacağınız ekipmanı yükseltme veya yapabileceğiniz bir taşı birleştirme görevi veriyor' Yapacak yer olmadığı için yapmayın. Keşke bunun bir yolu olsaydı. Para harcamanız gerekene kadar oynayın ve ardından tüm uygulama oyunları gibi bir sonraki oyuna geçin. Sadece mikro işlemler için orada.
Hero Factory - Idle tycoon Simulasyon exb
Oyun tıkandı ve yüklenmedi, bunun yerine %13'te kaldı. Tam otomatik bulut depolama eksikliği, kaldırma ve yeniden yüklemem gerektiğinde yaklaşık bir haftalık ilerlemeyi kaybettiğim anlamına geliyor ve bunun nedeni bazen menüye girip verilerimi arada bir yüklemeyi düşünmemdi. Oyundan zaten sıkılmaya başladığımı göz önünde bulundurursak (baskın, çiftlik modundaydı ve PvP, Pay 2 Win olarak tasarlandı), sadece kaldırıp unutacağım. İlginç fikir, kötü uygulama.
Idle Miner Tycoon MOD APK v3.71.0
Bu oyunda ve bugünlerde diğerlerinde olduğu gibi, ilerlemenize yardımcı olmak için izlenecek reklamlar var. Özellikle bu oyunda izlenecek çok sayıda reklam var; altın kazancını yükseltin; birim üretim hızını yükseltme; duble kristaller vb. Ne yazık ki, bu oyunda, ödenen para birimiyle ilgili bir şey varsa, matematik, bir reklamdan sonra size vermesi gerekenleri tam olarak toplamaz. Örnek olarak, 54'ten 55'e yükselirsem, reklam yoluyla dublaj seçeneğiyle 37 kristal alıyorum, ancak yaptığımda, tek aldığım 47 kristal...
Hoş bir oyun vakit harcanır
Onun çok bağımlılık yapan bir oyun! Oyun, fragmanlardaki oynanıştan biraz farklı ama zevk aldığımdan pek bir şey eksiltmiyor. Genel olarak tek şikayet, daha güçlü kahramanlar için seviye atlamaya çalışırken biraz halsiz hissetmesidir.
Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Bir paket için üç kez ücret alınana ve hiç almayana kadar eğlenceli bir oyundu. Şirkete iki e-posta gönderdim ve kısaca göz ardı edildi. Orijinal e-postanın üzerinden üç hafta geçti ve herhangi bir geri ödeme bir yana, bir geri bildirim bile almadım. Bu geliştirici için paranızı boşa harcamayın.
iyi
Artıları - 1. Çevrimdışı Boşta tahakkuk içerir. 2. Şimdiye kadarki kişisel deneyimime göre reklamlar zorunlu değil. 3. Reklamlar makul miktarda premium para birimi sağlayabilir. 4. Hızlı Güncellemeler /// Eksileri - 1. Çok seviyeli rölantide biraz benzersiz bir konsept ama diğer geliştiricilerle kesin benzerlikler. 2. Önemli miktarda boşta kalma ödülleri ve reklam bonusları, potansiyel olarak hızlı içerik tükenmesine yol açabilir.
Eğlenceli ama yavaş, sorunlu ve çok fazla çöküyor. Oynamaya çalışıyorum ve her şey biraz zaman alıyor. Bir video izlemeye çalışıyorum ya yüklenmiyor, oyun çöküyor ya da bana ödül vermiyor. Beğendim ama telefonumu öldürüyor ve çok yavaş.
Şimdiye kadar, çok iyi, aslında oldukça bağımlılık yapıyor. Eğer bol zamanınız varsa (ki eminim ki geç vakitlerde yapacaksınızdır) o zaman bu, onu harcamak ve belki arkadaşlarla yarışmak ve kimin daha hızlı iyileşebileceğini görmek için iyi bir yoldur ^^ ve tabii ki sevmiyorsanız onlara nasıl gelişebileceklerini anlat çünkü bu yapılacak iyi bir şey ^^
Bu oldukça ilginç bir oyun, her seferinde biraz öğütmekten zevk alıyorum ve sonra karakterin / Warriors'ın ya da aslında bizim onları normalde ilişkilendirdiğimiz sınıfa Warrior ya da Knight olarak adlandırılmak yerine gerçekten swashbuckler olarak adlandırılması da çok havalı. Kılıç ustası bunu çok ferahlatıcı buluyorum
Açıkçası, bu oyun bağımlılık yapıyor ve ben aşırı tembel olan ve neredeyse sonsuz bir reklam yağmuru olduğu için özellikle mobilde bir oyunu tamamlamaya asla çalışmayacak türden bir insanım, ancak bu oyun en iyilerinden biri. çok azı size gönüllü reklam veriyor ve bundan dahası son derece eğlenceli, bu oyunda yapılacak çeşitli eğlenceli şeyler var, kahretsin, bir aydır oynamayı bıraktım ve para kazandığın için çok fazla parayla geri döndüm çevrimdışı, sonuçta, bu oyunu seviyorum.
Oyuna giriş yapamıyorum beni yüklemek için beklemektiyor hiçbir şekilde giremiyorum bu sorunmeli
Bu oyunu sevdim!
Oyun iyi bir oyun ama ilerlemeyi gerçekten engelleyen küçük şeyler fark ediyorum? En önemlisi, onları uyguladığınızda sihir taşları değerleri düşer. Örneğin. 100/300 olan bir silahta +100 varsa, 200/300 yapmaz, 150/300 yapabilir.