Post by camfanexsrecon on Mar 12, 2022 19:55:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Steam ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Steam IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge vse ▞▞▞
▞▞▞ Steam 2022 version ▞▞▞
Ima kar nekaj funkcionalnosti, vendar je bolj podoben brskalniku, specifičnemu za steam. Res moteče, ker ne morete izklopiti samodejnega predvajanja videoposnetkov v trgovini, pregledoval sem razprodajo in dobil obvestilo, da je aplikacija v 10 minutah, ki sem jih iskal, porabila veliko podatkov.
Pravkar sem opravil nakup na steamu, znesek je odtegnjen z mojega računa, vendar je glede na steam prišlo do napake in naj poskusim znova plačati! Če tega ni mogoče rešiti, bi zahteval vračilo. Niti ni pošte, preko katere bi se lahko dopisovali. Enostavno je treba biti odvisen od mehanizma za podporo njihovega spletnega mesta brez kakršnih koli informacij o tem, kdaj se bodo odzvali
Težava je bila dolgo časa: v razdelku »razprave« v Community Hubu so besedila (naslovi in opisi) pomešana/zgrešena, zaradi česar je skoraj nemogoče krmariti in razumeti objave. Besedila se prekrivajo, premikajo in izginjajo v nekem naključnem vrstnem redu.
Po nedavni posodobitvi, če želi kdo preveriti katero koli preobleko, se moramo pomakniti vse do vrha. To je tako frustrirajoče.
Steam Διασκέδαση vbj
Ne morem se prijaviti, ker ne bo preveril moje e-pošte, že sem jo preveril, vendar v aplikaciji ne piše ničesar, še vedno čaka, da preverim, to aplikacijo sem preizkusil pred več kot enim letom in je imela enak problem, ne morem verjeti, da ni že popravljeno
Zaenkrat nisem imel težav s steamom, uspeli so mi povrniti izgubljeni račun in mi lahko ponudili podporo pri vračilu kupnine za igro. Brez pritožb, če se lotite igranja iger za računalnik, ga prenesite brez tveganja.
V bistvu se februarja 2019 ne spomnim točno datuma. skočil na svoj računalnik ob približno 2. Vesel sem, da sem končal z delom ob 1. in končal zgodaj iz nekega razloga, vedno grem ob 5., vendar je idk prenesel steam in prijava je bila malo težka, potem pa sem marca 2020 pomotoma izbrisal steam, ne da bi se takrat zavedal, kot je bil november 2021 Spoznal sem, da sem izbrisal steam. Hitro sem ga ponovno prenesel in oh fant, dobesedno ne boste verjeli, kako težko se je bilo prijaviti/prijaviti se je bilo tako, kot da bi kupil velik nakupovalni center, vseeno ne prenesi
Steam je ena izmed aplikacij, ki jih uporabljam že dolgo. Popolnoma oblikovan s strani ustvarjalca. Ustvarjanje likov je z ePic zelo enostavno, kakovost pa je tudi odlična. Komaj čakam, da bo izšlo več paketov.
Odličen mobilni odjemalec z vsemi funkcijami, ki bi si jih želeli na enem. Deluje izredno dobro Vidim, da se veliko ljudi sooča z napakami, jaz jih nisem imel v 3 napravah Android in svojem računalniku. Najboljša funkcija po mojem mnenju je, da vam omogoča čakalno vrsto za prenos iz telefona, ko je vaš računalnik vklopljen in povezan na Steam.
V zadnjih dneh je bilo s to aplikacijo več težav. Ne morem se prijaviti, vedno prihaja do napak s "preveč napak pri prijavi ...". Prav tako ne morem aktivirati mobilne Steam Guard zaradi "session error". Prosim popravite čim prej.
Zelo sem zadovoljen s podporo strankam. Moj račun so ukradli in lahko so ga pridobili v samo 4 urah! Morda na mobilnih napravah ni tako uporaben kot na osebnem računalniku, a vseeno je lepo, da si lahko ogledate svojo knjižnico, seznam želja, trgovino in klepetate s prijatelji na mobilni napravi. Priporočeno.
Odlična aplikacija za klepetanje s prijatelji Steam ali brskanje po knjižnici iger. Ena mojih najljubših funkcij je preprosta: prejemanje obvestila za preverjanje pristnosti za prijavo. Hura za udobje! Konkurenca izboljšuje vaše delo, nadaljujte tako, Valve.
Janky, enoten. "Cilj po prestavitvi" naredite "to", da lahko prodajate/trgujete, "o počakajte! Niste naredili te stvari, za katero vam nismo povedali, da jo morate storiti, in lahko trgujete/prodate!! " Naredite to in nenadoma "ne, ne morem trgovati/prodajati. To moram storiti zdaj!"
Igranje iger je odlično in vse, razen aplikacije, ne deluje, in prejemam obvestila za stvari, na katere sem se že odzval. Steam ne skrbi za svoje stranke, že mesece me ignorirajo, čeprav stvari na mojem profilu ne delujejo in nekaterih iger, ki sem jih plačal, dobesedno ne morem niti igrati. Prav tako mi ne bodo pomagali ali mi vrnili denarja. Podjetje očitno gre navzdol
Ne deluje z upravitelji gesel. Preklapljanje med aplikacijami med postopkom ponastavitve gesla povzroči, da se vrnete na zaslon za prijavo. Preprosto nisem mogel uporabiti upravitelja gesel za ustvarjanje in shranjevanje gesla. Moral sem izpolniti več captchas (očitno mi je "no humanity" večkrat spodletelo). Po 3 captchah in 3 SMS kodah sem moral še vedno iti skozi "Steam guard", ki je samo trženje njihovega neumnega sistema e-poštnih kod. Poenostavite prijavo!!!
To sem prenesel, ker sem želel izvajati skupinske klepete, ki niso v neskladju, vendar sem moral plačati 5 dolarjev samo za skupinski klepet, in to je zelo malenkost, zagotovo ne želite, da slabi uporabniki pošiljajo vsiljeno pošto, vendar ne sploh nimam računalnika in želim samo klepetati s prijateljem, zato če opazite to pritožbo, jo odstranite in dal vam bom boljšo oceno.
Precej odlično z obilico funkcij, če upoštevamo dejstvo, da je to velikanska platforma na osebnem računalniku in jo je treba razvodeniti.
Odlično odlično. Resno mislim odlična je
Celozaslonski gumb za video in drsnik za položaj videa ne delujeta, fotografije so videti zelo majhne v velikem modrem polju. Te videoposnetke in slike uporabljam, da poskusim dobiti občutek, ali želim igro, nato pa moram na koncu uporabiti tudi youtube, kar je bolečina. Prav tako je slaba postavitev in ne najboljše iskalne zmogljivosti. Na splošno zelo neintuitivno. Slabo za glavnega gostitelja, za industrijo, ki se vrti okoli programiranja. 2 zvezdici, ker nakupovalni sistem deluje in ima funkcijo seznama želja.
Dajem 3/5. To je odlična aplikacija, ki dobro deluje. Če pa želite poslati slike/naložiti datoteke, potem morate uporabiti klepet na steam (drugo aplikacijo). Ta aplikacija vam omogoča klepetanje s prijatelji. Vendar je zelo omejeno, lahko samo klepetate po besedilnih sporočilih. Če želite več, boste potrebovali aplikacijo za pretočni klepet. Ne razumem, zakaj razvijalci ne združijo obeh aplikacij v eno aplikacijo Steam! To je neumno.
ČEPRAV SEM PRAVILNO NAREDIL CAPTCHA, ŠE piše, DA JE NEVELJAVNA, IN TUDI POTEM, KO SEM PREVERIL SVOJ E-POŠTO IN SE VRNILA NA APLIKACIJO, JE VSE PONASTAVILA, DA JE TAKO MOŽNO POPRAVI TO!
To je dovolj dobra aplikacija, če točno veste, kaj želite kupiti, in nameravate kupiti to igro. Forumi in seznami iger so običajno neusklajeni in takrat, zlasti forumi, skoraj neuporabni.Zastarelo je najboljša beseda za uporabo za aplikacijo in nisem prepričan, da je Valve pripravljen vložiti vse potrebno za posodobitev ali kako drugače spremeniti stvari na smiseln način. Za večino funkcij se držite spletnega mesta in samo z aplikacijo kupite stvar, ki ste jo že nameravali kupiti.
deluje zelo slabo na tabličnih in telefonskih različicah, zbadači ne delujejo, edina aplikacija, ki jo po prenosu še vedno raje imam html različico, edina "koristna" funkcija je steam guard, ki ga morate uporabiti, če želite opraviti vse posle in uporabiti tržnica. Potrebuje veliko izboljšavo sprednjega in zalednega dela
Steam મનોરંજન whw
Steam Divertisment scop
To je prijetna aplikacija, ko ste na poti in želite klepetati, toda edina slaba stvar te aplikacije je, da ne morete poslušati glasbe, ki jo imate brez računalnika. Vem, da jo lahko prenesete na računalnik in premaknete izvoz glasbe v vašo mobilno napravo, vendar to zahteva čas
kul
Ta aplikacija, kljub temu, da je funkcionalna za klepet in nekatere trgovine, ima nekaj pomanjkljivosti, za katere se zdi, da niso odpravljene. Prvič, predvajanje videa je slabo, saj med predvajanjem in nalaganjem videa VELIKO jecljanje, tudi celozaslonski način, ki je normalno funkcionalen. Samo ustavi video!!! Resno?! Razen tega deluje dobro za osnovno iskanje in klepetanje s prijatelji iz Steam.
Edini razlog, zakaj sem to dobil za svoj telefon, je bil prodajati izdelke na trgu, ne da bi potrebovali 15-dnevno čakalno dobo, vendar mobilni overitelj pristnosti sploh ne deluje. Pove mi: "Nisem ga uporabljal 7 dni", potem ko sem ga imel en mesec. Vsakič, ko poskušam izvedeti več o tem (ker morda delam nekaj narobe), mi samo prikaže povezavo do Playstore za namestitev aplikacije. Izjemno nekoristno.
Vsakič, ko poskušam ustvariti nov račun, se izklopi in ne morem nadaljevati postopka, potem ko sem preveril svoj e-poštni naslov. Aplikacija Steam bi se na koncu zaprla in zdaj imam dve preverjeni e-poštni sporočili brez možnosti dostopa do teh računov, upoštevajte, da je to v mobilni napravi.Prvič uporabljam in ga sploh ne morem uporabljati. Žalostno.
Dobra aplikacija za večino delov, vendar resno potrebuje posodobitev. Ne morem niti spremeniti svoje profilne slike, ker ne bo naložila moje slike. verjetno je vzrok poletne razprodaje razlog za to. ampak zakaj nisi nič naredil? vidite vse te ljudi, ki prosijo za posodobitev ali kaj podobnega za to mobilno aplikacijo, jaz pa nisem videl ali slišal ničesar o posodobitvi. res je žalostno. spravi se enkrat z riti in naredi nekaj... Obožujem paro, ampak to je res nesprejemljivo....
Ni slabo za mobilno različico steama, vendar bi bilo lepo, če bi bila narejena za mobilne naprave. Namesto da je v bistvu bolj zanesljiva kopija trgovine Steam v mobilnem spletnem brskalniku.
Word Fables - Prison Break Söz plr
Odlična aplikacija, ki vam omogoča mobilni dostop do trgovine in skupnosti, šibkejšo različico Steam Chata in zagotavlja zaščito vašega računa Steam z avtentikatorjem
Lepa prenosna različica. Še bolje pa bi bilo, če bi bila dodana možnost ogleda/urejanja neobjavljenih posnetkov zaslona 😏😏
Pričakoval sem, da bom lahko igral igre, kot sta terraria ali gd, vendar ne morem, ker sem pozabil, da sem na mobilniku, a vseeno je izguba časa imo in komaj prehajam po menijih, ki jih uporabljam samo za pogovori se z mojim prijateljem, tako da mislim, da ne bi smel razumeti, razen če se ne moreš pogovarjati s prijatelji, ko si odsoten
zdravo, res imam nekaj, kar bi morali vstaviti v to aplikacijo Steam... in to bi moral biti zvok obvestila ali vibriranje, ko mi nekdo da ponudbo za trgovino.. kot je obvestilo o ponudbi trgovine.....kot zdravo (ime igralca) imate novo dohodna trgovinska ponudba..v mojih obvestilih.. ker vidim samo obvestilo o nečijih sporočilih..... prosim, naj deluje, kar je tudi zelo pomembno.
To me jezi. Vsakič, ko poskušam vnesti svoje podatke za nakup, se vedno pojavi kakšna napaka, zato počakam in poskusim znova. Nikoli ne deluje. In ni dejanskega načina za stik z vami neposredno iz aplikacije za podporo, kar je tako koristno, zato namesto tega pišem TO, da izrazim svojo jezo. Najbolj bi mi bilo všeč, da bi ti: "UTIŠI IN VZEMI MOJ DENAR!", vendar se zdi, da zaradi notranjega zaostanka, ki me vedno ubija, se mi zdi, da nikoli ne morem storiti ničesar, ker me sovražiš. Srečno, ljudje!
Steam تفریح lpb